Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 0259 318 003

Conservation And Protection Of The Cross Border Natural Heritage Of Bihor - Hajdu-Bihar Counties

Prin acest proiect se urmărește realizarea unui drum de acces la situl Natura 2000 „Avenul Betfia", a unui tunel de acces către aven, a unui centru de monitorizare și modernizarea observatorului, precum și a unui drum de acces la situl Natura 2000 "Pârâul Pețea" din Băile 1 Mai, igienizarea și împrejmuirea sitului.

Finanțarea este asigurată prin Programul RO-HU, valoarea proiectului transfrontalier fiind de 13,438,926.68 lei. Contractul de finanțare a fost semnat la data de 06.06.2018.


Servicii de proiectare faza proiect tehnic, detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului la obiectivul „Parcare sit Petea” în cadrul proiectului din cadrul proiectului „Conservation and protection of the cross border natural heritage o

Servicii de proiectare faza proiect tehnic, detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de derulare a execuției lucrarilor la „Parcare sit Petea” va fi elaborat de o companie specializată în conformitate cu H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentației tehnico-economice referitoare la proiectele / proiectele de investiții finanțate din fonduri publice.

Servicii de proiectare faza proiect tehnic, detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului la obiectivul „Drum acces sit Betfia” în cadrul proiectului din cadrul proiectului „Conservation and protection of the cross border natural herita

Servicii de proiectare faza proiect tehnic, detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de derulare a execuției lucrarilor la Drum acces sit Betfia va fi elaborat de o companie specializată în conformitate cu H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentației tehnico-economice referitoare la proiectele / proiectele de investiții finanțate din fonduri publice.

Continuați lectura

Servicii de verificare tehnică a proiectării, pentru proiectul tehnic aferent obiectivului ÎMPREJMUIRE SIT PEŢEA din cadrul proiectului „Conservation and protection of the cross border natural heritage of Bihor - Hajdú-Bihar counties”, Axa prioritară 1, p

Servicii de verificare tehnică a proiectării, pentru proiectul tehnic aferent obiectivului ÎMPREJMUIRE SIT PEŢEA din cadrul proiectului „Conservation and protection of the cross border natural heritage of Bihor - Hajdú-Bihar counties”, cod CPV: 71328000-3 – Servicii de verificare a proiectelor de structuri portante (Rev. 2)

Al 3-lea anunț: Servicii de proiectare faza proiect tehnic, detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor la obiectivul „Drum acces sit Betfia” în cadrul proiectului din cadrul proiectului „Conservation and protec

Servicii de proiectare faza proiect tehnic, detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de derulare a execuției lucrarilor la Drum acces sit Betfia va fi elaborat de o companie specializată în conformitate cu H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentației tehnico-economice referitoare la proiectele / proiectele de investiții finanțate din fonduri publice.
Contractul include și execuția lucrărilor la obiectivul Drum acces sit Betfia.

 

Al 3-lea anunț: Servicii de proiectare faza proiect tehnic, detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor la obiectivul „Parcare sit Pețea” din cadrul proiectului „Conservation and protection of the cross border n

Servicii de proiectare faza proiect tehnic, detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de derulare a execuției lucrarilor la Parcare sit Pețea va fi elaborat de o companie specializată în conformitate cu H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentației tehnico-economice referitoare la proiectele / proiectele de investiții finanțate din fonduri publice.
Contractul include și execuția lucrărilor la obiectivul Parcare sit Pețea.


AL III-LEA ANUNT ACHIZITII VERIFICARE PROIECT TEHNIC - Imprejmuire sit Petea

Descrierea contractului: Servicii de verificare tehnică a proiectării, pentru proiectul tehnic aferent obiectivului ÎMPREJMUIRE SIT PEŢEA din cadrul proiectului „Conservation and protection of the cross border natural heritage of Bihor - Hajdú-Bihar counties”, Axa prioritară 1, prioritatea de investiții 6/c, finantat prin V-A România Ungaria 2014-2020 finantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR)

Continuați lectura

Primăria Sânmartin | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.