Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 0259 318 003

Conservation And Protection Of The Cross Border Natural Heritage Of Bihor - Hajdu-Bihar Counties

Prin acest proiect se urmărește realizarea unui drum de acces la situl Natura 2000 „Avenul Betfia", a unui tunel de acces către aven, a unui centru de monitorizare și modernizarea observatorului, precum și a unui drum de acces la situl Natura 2000 "Pârâul Pețea" din Băile 1 Mai, igienizarea și împrejmuirea sitului.

Finanțarea este asigurată prin Programul RO-HU, valoarea proiectului transfrontalier fiind de 13,438,926.68 lei. Contractul de finanțare a fost semnat la data de 06.06.2018.

Anunț achiziție directă

Denumirea achizitie: Servicii de proiectare faza proiect tehnic, detalii de execuție, documentatii suport si cheltuieli pentru obtinerea de avize, acorduri si autorizatii, asistență tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de derulare a execuției lucrarilor, și execuție lucrări Utilități Sit Pețea.

Continuați lectura

Invitație conferința Ro Hu 53

14 MARTIE 2019, ORA 9:00
SALA MARE A PRIMĂRIEI COMUNEI SÂNMARTIN
BULEVARDUL FELIX, NR.105, COD POȘTAL 417495, LOC. SÂNMARTIN, JUDEȚUL BIHOR

Avem plăcerea de a vă invita la conferința de lansare a proiectului ROHU-53, acronim Na-Tu-Re - „Conservation and protection of the cross border natural heritage of Bihor - Hajdú-Bihar counties” (Conservarea și protejarea patrimoniului natural transfrontalier al județelor Bihor - Hajdú-Bihar).

Continuați lectura

Anunț achiziții proiect Ro-Hu 53

Primăria Sânmartin anunță demararea procedurii de achiziție directă a unor unelete și echipamente aferente investițiilor cuprinse în proiectul „Conservation and protection of the cross border natural heritage of Bihor - Hajdú-Bihar counties”, acronim Ro-Hu53.

Continuați lectura

Silvicultură durabilă activitate de teren (25-26 octombrie 2018)

Zold Kor, partenerul maghiar din cadrul proiectului european „Conservarea și protecția patrimoniului natural transfrontalier din județele Bihor – Hajdu-Bihar, ROHU 53”, organizează în 25-26 octombrie 2018 un program de specialitate „Silvicultură durabilă” la care vor participa și reprezentanți ai Primăriei comunei Sînmartin. Activitățile de teren vor avea loc în Ungaria, la Situl Natura 2000 – „Stejăretele Debrecen” din localitatea Hajdúboszormény. Întălnirea va avea loc în clădirea Școlii de Silvicultură „Nagyerdo” din localitatea Debrecen, strada Kartács, nr. 25.

Continuați lectura

Anunț achiziții proiect Ro-Hu 53

Primăria Sinmartin anunță demararea procedurilor de achiziție directă a unor servicii de proiectare, faza studiu de fezabilitate aferente investițiilor cuprinse în proiectul „Conservation and protection of the cross border natural heritage of Bihor - Hajdú-Bihar counties”, acronim Ro-Hu53.

Continuați lectura

Primăria Sânmartin | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.