Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 0259 318 003

Silvicultură durabilă activitate de teren (25-26 octombrie 2018)

Zold Kor, partenerul maghiar din cadrul proiectului european „Conservarea și protecția patrimoniului natural transfrontalier din județele Bihor – Hajdu-Bihar, ROHU 53”, organizează în 25-26 octombrie 2018 un program de specialitate „Silvicultură durabilă” la care vor participa și reprezentanți ai Primăriei comunei Sînmartin. Activitățile de teren vor avea loc în Ungaria, la Situl Natura 2000 – „Stejăretele Debrecen” din localitatea Hajdúboszormény. Întălnirea va avea loc în clădirea Școlii de Silvicultură „Nagyerdo” din localitatea Debrecen, strada Kartács, nr. 25.

În cadrul activităților de teren a programului, reprezentanții și specialiștii organizațiilor partenere în proiectul ROHU 53, vor avea ocazia să cunoască atât valorile naturale protejate ale arealului cuprins în proiect cât și bunele practici ale silviculturii din Ungaria și România.

Mai multe informații : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

# Titlu Marime Data adaugarii Descarca
Program Ro_Hu 2018-10-25-26 1.52 MB 2018-10-18 Descarca
Open
Primăria Sânmartin | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.