Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 0259 318 003

INFORMARE PRELUNGIRE TERMEN LIMITA DE DEPUNERE OFERTE*

Având în vedere situația existentă, legată de răspândirea epidemiei provocată de coronavirus Covid-19 și implicit instituirea stării de urgență pe teritoriul României prin Decret Prezidențial, se prelungește termenul limită de depunere a ofertelor cu 17 zile.

Pentru detalii accesati documentul de mai jos

Continuați lectura

INFORMARE PRELUNGIRE TERMEN LIMITA DE DEPUNERE OFERTE*

*Avand in vedere situația existenta, legată de răspândirea epidemiei provocată de coronavirus Covid-19 si implicit instituirea stării de urgență pe teritoriul României prin Decret Prezidential, se prelungeste termenul limita de depunere a ofertelor cu 15 zile.

Continuați lectura

Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale Comuna Sânmartin 2020 - 2025

Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale Comuna Sânmartin 2020 - 2025

Vă invităm să participați la un studiu care vizează identificarea problemelor cu care seconfruntă populația din comuna Sânmartin. Răspunsurile dumneavoastră vor facilita realizarea unei proiecții de dezvoltare socială a comunității din care faceți parte.

Continuați lectura

Anunț - programul de colectare a deșeurilor menajere

Stimați cetățeni,

S.C. Compania Reosal S.A. , cu sediul în localitatea Borș, str. Principală,  nr.102, județul Bihor, precizează următoarele:

Vă aducem la cunoștință că începând cu data de 30 martie 2020, programul de colectare a deșeurilor menajere de pe raza comunei Sânmartin - Băile Felix,  se va modifica astfel :
- Deșeurile menajere din Băile Felix Populație se vor colecta pentru ultima oară în ziua de vineri, pe data de 20.03.2020.
- Deșeurile menajere din Băile Felix Populație se vor colecta începând din data de 30.03.2020 în ziua de luni.
- Programul de colectare din Băile Felix Populație va rămâne în ziua de luni până la noi dispoziții.

Acțiuni de dezinfecție a spațiilor publice

Având în vedere necesitatea luării unor măsuri pentru limitarea răspândirii infecției cu coronavirus, Primăria Sânmartin vă aduce la cunoștință faptul că mâine, 17 martie 2020, ora 20:00, va avea loc o amplă acțiune de dezinfecție a spațiilor publice din comună. 
Sunt vizate stațiile de autobuz, locurile de joacă, punctele de colectare a deșeurilor și intrările în blocuri.
Acestea sunt măsuri preventive și nu elimină complet riscul de infectare. 
Vă rugăm să evitați locurile aglomerate, indiferent dacă sunt în spații închise sau în aer liber!

Prevederile legale care reglementeaza faptul ca nerespectarea normelor de carantita si izolare la domiciliu atrage sanctiuni penale si contraventionale

  1. Hotararea nr.7/07.03.2020 a Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei care, la pct. 4, stabileste obligativitatea pentru cetatenii romani care sosesc din Italia, China, Iran, Coreea de Sud prin punctele de frontiera terestre, de a intra in carantina/izolare la domiciliu, asumandu-si aceasta responsabilitate prin completarea de declaratii pe propria raspundere; de asemenea, refuzul sau declararea unei rute false de deplasare constituie infractiunea de fals in declaratii si se pedepseste conform art. 326 din Codul penal, cu instituirea masurii obligatorii de carantina/autoizolare.

Continuați lectura

RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

 

Protejați-vă, evitați contactul direct!

  • Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.
  • Feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe/obiecte comune de către un număr mare de copii.

Continuați lectura

Primăria Sânmartin | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.