Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 0259 318 003

Hotărârea CJSU nr. 63/2021 și măsurile care se aplică la nivelul comunei Sânmartin

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bihor a aprobat, în cadrul ședinței de ieri, 4 octombrie, Hotărârea nr. 63/2021 privind măsurile care se impun în domeniile HoReCa, cultural și de divertisment la nivelul localităților din județ, în funcție de incidența cazurilor de COVID-19 din fiecare localitate.

Mai jos puteți parcurge Hotărârea CJSU și măsurile care se aplică la nivelul comunei Sânmartin.

Hotărârea CJSU nr. 63/2021

Se deschide Ștrandul cu Valuri!

Începând cu data de 18.06.2021, Ștrandul cu Valuri din stațiunea Băile 1 Mai este deschis în fiecare zi, de la ora 09:00 la 19:00. Prețul unui bilet este de 20 lei pentru adulți, respectiv 10 lei, pentru copii. Copiii până la 3 ani au acces gratuit. Pentru pensionarii din comuna Sânmartin, intrarea este gratuită de luni până joi. Pentru a beneficia de această facilitate, pensionarii sunt rugați să aibă asupra lor cartea de identitate și cuponul de pensie. Vă așteptăm cu drag!

03
02
01

 

Anunţ actualizare tarife practicate de S.C. OTL S.A. pentru transportul public de călători pe ruta Sânmartin – Oradea şi intracomunal

Începând cu data de 1 iunie 2021 se vor actualiza tarifele practicate de Societatea Oradea Transport Local SA la biletele şi abonamentele pentru transportul public de călători pe Zona Metropolitană Sânmartin, conform Anexei de mai jos. De asemenea se va introduce abonamentul unic comuna Sânmartin – Oradea, valabilitate 1 lună, cu număr nelimitat de călătorii pe raza comunei Sânmartin și pe ruta Sânmartin – Oradea, contravaloarea acestuia fiind de 80 ron/lună.

Anunţ Recensământ General Agricol

În perioada 10 Mai – 31 Iulie 2021 se va desfăşura colectarea datelor pentru Recensământul General Agricol, realizat de Institutul Naţional de Statistică, în colaborare cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.


Anunt Campanie vaccinare impotriva COVID 19

In vederea derularii in bune conditii a Campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, va punem la dispozitie informatiile cuprinse in Instructiunea nr. 141/2021 - Masuri pentru organizarea vaccinarii impotriva COVID 19 prin intermediul operatorilot economici. In cazul in care va veti atata disponibilitatea de a va implica in derularea Campaniei, pentru detalii si organizare veti comunica la Directia de Sanatate Publica Bihor - persoana de contact: Dr. Nicolae Calin Sonea - 0733233377, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Anunț

Primaria Comunei SÂNMARTIN împreuna cu A.D.I. Zona Metropolitana Oradea va invita în data de 20 aprilie 2021 în intervalul orar 10.00 - 11,00 la Primaria Sânmartin, etaj 1 – Sala de sedinte, sa participati la dezbaterea publica a proiectului de Strategie de Dezvoltare Durabila a Comunei SÂNMARTIN pentru perioada 2021 - 2027.

În atenția contribuabililor – persoane fizice și juridice!

În atenția contribuabililor – persoane fizice și juridice!
Primăria Sânmartin vă informează că termenul limită până la care se pot plăti taxele și impozitele locale, aferente semestrului I al anului fiscal 2021, fără majorări de întârziere, este 31 martie 2021 .
Contribuabilii care își achită obligațiile aferente întregului an până la data de 31 martie 2021 vor beneficia de bonificați i cuprinse între 6 și 10 % din cuantumul total al taxelor și impozitelor pe clădiri, terenuri și autovehicule, în funcție de modalitatea de achitare a acestora .

Potrivit legislației în vigoare, contribuabilii care nu-și achită obligațiile fiscale până la data de 31 martie 2021 vor suporta majorări de întârziere.
Modalități de plată și bonificații:
1. În cazul achitării la Primărie, CEC, poștă, prin P.O.S. sau ordin de plată:
- 8% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice;
- 8% în cazul impozitului pe teren persoane fizice;
- 8% în cazul impozitului pe mijloace de transport persoane fizice.
2.În cazul achitării la Primărie, CEC, poștă, prin P.O.S. sau ordin de plată:
- 6% în cazul impozitului pe clădiri persoane juridice;
- 6% în cazul impozitului pe teren persoane juridice;
- 6% în cazul impozitului pe mijloace de transport persoane juridice.
3. În cazul achitării on-line prin intermediul site-ului accesând Plăți Online:
- 10% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice;
- 10% în cazul impozitului pe teren persoane fizice;
- 10% în cazul impozitului pe mijloace de transport persoane fizice.
4. În cazul achitării on-line prin intermediul site-ului accesând Plăți Online:
- 8% în cazul impozitului pe clădiri persoane juridice;
- 8% în cazul impozitului pe teren persoane juridice;
- 8% în cazul impozitului pe mijloace de transport persoane juridice.

Primăria Sânmartin | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.