Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 0259 318 003

Anunț privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței cu energie termică furnizată în sistem centralizat, gaze naturale, energie electrică sau lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, și a suplimentului pentru energie

Sezonul rece 01 noiembrie 2021 – 31 martie 2022

Potrivit Legii 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie și a Normelor metodologice de aplicare aprobate prin HG nr.1073/2021, beneficiază de ajutoare de încălzire a locuinței pe perioada sezonului rece pentru acoperirea integrală sau, după caz, a unei părți din cheltuielile cu încălzirea locuinței, precum și de supliment pentru energie pe tot parcursul anului, consumatorii vulnerabili care îndeplinesc condițiile.

Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței este de 1.386 lei/persoană, în cazul familiei, și de 2.053 lei, în cazul unei persoane singure.

Continuați lectura

Hotărârea CJSU nr. 63/2021 și măsurile care se aplică la nivelul comunei Sânmartin

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bihor a aprobat, în cadrul ședinței de ieri, 4 octombrie, Hotărârea nr. 63/2021 privind măsurile care se impun în domeniile HoReCa, cultural și de divertisment la nivelul localităților din județ, în funcție de incidența cazurilor de COVID-19 din fiecare localitate.

Mai jos puteți parcurge Hotărârea CJSU și măsurile care se aplică la nivelul comunei Sânmartin.

Hotărârea CJSU nr. 63/2021

Se deschide Ștrandul cu Valuri!

Începând cu data de 18.06.2021, Ștrandul cu Valuri din stațiunea Băile 1 Mai este deschis în fiecare zi, de la ora 09:00 la 19:00. Prețul unui bilet este de 20 lei pentru adulți, respectiv 10 lei, pentru copii. Copiii până la 3 ani au acces gratuit. Pentru pensionarii din comuna Sânmartin, intrarea este gratuită de luni până joi. Pentru a beneficia de această facilitate, pensionarii sunt rugați să aibă asupra lor cartea de identitate și cuponul de pensie. Vă așteptăm cu drag!

03
02
01

 

Anunţ actualizare tarife practicate de S.C. OTL S.A. pentru transportul public de călători pe ruta Sânmartin – Oradea şi intracomunal

Începând cu data de 1 iunie 2021 se vor actualiza tarifele practicate de Societatea Oradea Transport Local SA la biletele şi abonamentele pentru transportul public de călători pe Zona Metropolitană Sânmartin, conform Anexei de mai jos. De asemenea se va introduce abonamentul unic comuna Sânmartin – Oradea, valabilitate 1 lună, cu număr nelimitat de călătorii pe raza comunei Sânmartin și pe ruta Sânmartin – Oradea, contravaloarea acestuia fiind de 80 ron/lună.

Anunţ Recensământ General Agricol

În perioada 10 Mai – 31 Iulie 2021 se va desfăşura colectarea datelor pentru Recensământul General Agricol, realizat de Institutul Naţional de Statistică, în colaborare cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.


Anunt Campanie vaccinare impotriva COVID 19

In vederea derularii in bune conditii a Campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, va punem la dispozitie informatiile cuprinse in Instructiunea nr. 141/2021 - Masuri pentru organizarea vaccinarii impotriva COVID 19 prin intermediul operatorilot economici. In cazul in care va veti atata disponibilitatea de a va implica in derularea Campaniei, pentru detalii si organizare veti comunica la Directia de Sanatate Publica Bihor - persoana de contact: Dr. Nicolae Calin Sonea - 0733233377, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Primăria Sânmartin | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.