Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Skip to main content
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 0259 318 003

ANUNȚ - 02 OCTOMBRIE 2023

Comuna Sânmartin anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de consultare publica pentru proiectul intitulat ,,Îmbunătățirea infrastructurii de turism, in Comuna Sanmartin”  derulată în UAT Sânmartin, care are statut de stațiunea turistică balneoclimatică, definita conform prevederilor HG nr. 852/2008, cu modificarile si completarile ulterioare și OG nr. 109/2000 cu modificările și completările ulterioare, și propusă spre finanțare de către comună prin Programul Operational Regional 2021 - 2027, Obiectiv politica 5 O Europă mai aproape de cetățeni, prin  promovarea dezvoltării  durabile și integrate a tuturor tipurilor de teritorii și de inițiative locale, P7 - O regiune atractivă , RSO5.2 - Promovarea dezvoltării locale integrate și incluzive în domeniul social, economic și al mediului, în domeniul culturii, al patrimoniului natural, al turismului durabi, precum și a securității în alte zonele decat cele urbane, b) - Îmbunătățirea infrastructurii de turism, în special în zone care dispun de un potențial turistic valoros, inclusiv îmbunătățirea accesului către resursele și obiectivele turistice.

Continuați lectura

Anunț - 15 septembrie 2023

Comuna Sânmartin anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de consultare publică pentru proiectul intitulat ,,CONSTRUIRE COMPLEX DE AGREMENT – AQUAPARK SÂNMARTIN” derulată în UAT Sânmartin, care are statut de stațiunea turistică balneoclimatică, definita conform prevederilor HG nr. 852/2008, cu modificarile si completarile ulterioare și OG nr. 109/2000 cu modificările și completările ulterioare, și propusă spre finanțare de către comună prin Programul Operational Regional 2021 - 2027.

Continuați lectura

ANUNȚ

COMUNA SÂNMARTIN, prin primar Laza Cristian în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „CONSTRUIRE COMPLEX DE AGREMENT – AQUAPARK SANMARTIN”, propus a fi realizat în jud. Bihor, com. Sânmartin, satul Haieu, nr.cad. 70647, jud. Bihor.

Continuați lectura