Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 0259 318 003

Concursul Interjudețean de Matematică pentru clasele IV-VIII - „Olimpiada satelor din Transilvania”

Primăria comunei Sînmartin împreună cu Școala gimnazială “Floare de Lotus” din Sînmartin și Inspectoratul Școlar Județean Bihor organizează Concursul Interjudețean de Matematică pentru clasele IV-VIII “Olimpiada Satelor din Transilvania”.

Concursul Interjudețean de Matematică este o competiție de excelență care urmărește stimularea elevilor din mediul rural care au interes și aptitudini deosebite în domeniul științific. Pe lângă elevii din Bihor, cei mai buni elevi din șapte județe (Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj, Sibiu și Mureș) care învață în mediul rural din vestul României, vor fi oaspeții noștri. Acest proiect urmărește să ofere șanse egale la educație tuturor elevilor, să îi încurajeze să-și descopere talentul matematic și inteligența nativă.

Matematica poate fi privită ca fiind cea mai abstractă disciplină care la momentele ei de răscruce, se dovedește a avea cea mai profundă influență asupra concretului vieții noastre.Cu atât mai mult astfel de ințiative precum “Olimpiada satelor din Transilvania” trebuiesc susținute și de ce nu multiplicate.

Ne bucurăm să putem susține acest proiect și pe această cale dorim să le urăm succes tuturor participanților.

Concursul Interjudețean de Matematică pentru clasele IV-VIII - „Olimpiada satelor din Transilvania”
Primăria Sânmartin | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.