Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Skip to main content
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 0259 318 003

Prestarea serviciilor de catering pentru prescolarii si elevii din unitatile de invatamant de pe raza Comunei Sanmartin in baza programului PILOT de acordare a unui suport alimentar - OUG 124 / 2022

Obiectul contractului de achizitie publica il constituie prestarea serviciilor de catering, respectiv pregatirea, prepararea, ambalarea si livrarea zilnica a hranei pentru prescolarii si elevii din
unitatile de invatamant de pe raza Comunei Sanmartin in limita unei valori zilnice de 15 lei /beneficiar /zi cu TVA, cu data inceperii prevazuta in contract.
Limita valorică prevăzută cuprinde prețul produselor, cheltuielile de transport, de distribuție și de depozitare a acestora, după caz.

Continuați lectura

Extindere, reparații și anvelopare la școala gimnazială "Floare de Lotus", din loc. Sânmartin, com. Sânmartin

Proiectul prevede atât mansardarea clădirii existente, urmând ca astfel să se înființeze trei noi săli de clasă și un laborator de informatică, cât și reabilitarea termică a  imobilului.

Contractul de finanțare a fost semnat la data de 29.12.2016, valoarea proiectului fiind de 542,442.79 lei. Investiția este realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).